Partners van Publink

Op deze pagina zetten we onze partners in de schijnwerpers, waardoor we de afgelopen jaren fors hebben kunnen groeien. Uiteraard zijn ook vervoerders en parkeerbedrijven belangrijke partners van ons. Die bedrijven zijn bij velen al bekend (en kijk anders eens op Treinreiziger.nl of ParkerenSchiphol.com). Daarom concentreren we ons hier op onze minder zichtbare partners in het midden en klein bedrijf. 

Creation Online marketing

Sinds de start in 2005 werkt Publink samen met Creation online marketing. Als online marketingbureau helpt Creation ons onder andere bij het vergroten van onze vindbaarheid. Dat doet Creation voor zowel Treinreiziger.nl als ParkerenSchiphol.com. En met succes. Niet voor niets zijn we zo enorm gegroeid. Ook is Creation betrokken bij het creëeren en ontwerpen van verschillende versies van Treinreiziger.nl.

Iedereen die via Search engine optimization (SEO) of Search Engine Advertising (SEA) meer klanten wil bereiken kunnen we Creation Online Marketing van harte aanbevelen. Je kunt beginnen met de gratis SEO scan.

Van der Tol Media

Ook met Van der Tol Media werken we al jaren samen. De door Railforum bekroonde prijsvergelijker is ontwikkeld door Van der Tol Media. Ook onze andere tools worden ontwikkeld door Van der Tol Media. Net als ParkerenSchiphol.com. Goede ontwikkelaars hebben altijd werk, en dat geldt ook zeker voor Van der Tol Media. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het internetbedrijf zelf nog geen website heeft. Mocht je meer willen weten, kun je daarom het beste met ons contact opnemen.

Le Concepteur

We werken ook al jaren met Tamara Pruis van Le Concepteur. Le Concepteur verzorgt voor ons de vormgeving van verschillende projecten. Bijvoorbeeld:

  • Ontwerp cover spoorboekje
  • Redesign Treinkaartjes Pagina Treinreiziger.nl
  • Ontwerp ParkerenSchiphol.com 
  • Ontwerp Treinreiziger t-shirt
  • Ontwerp Dagje Uit project
  • Briefpapier Treinreiziger.nl
  • Raam Publink

Het werk van Tamara Pruis ben je mogelijk ook tegen gekomen in NRC Next. Benieuwd in het werk van Le Concepteur? Kijk dan hier.

Stefan Verkerk Fotografie

Onze vaste fotograaf waarmee we het meeste samenwerken is Stefan Verkerk. Met name voor Treinreiziger.nl is hij vele malen op pad geweest. Hij legde bijvoorbeeld de Kilometer Kampioen vast, maar ook de eerste Eurostar Londen – Amsterdam en de opening van diverse vernieuwde stations. 

Van den Burg Media

Van den Burg media is al jaren actief rond het maken en distribueren van DVD’s onder spoorliefhebbers. Jarenlang kon je Van den Burg media vinden op tal van spoor- en modelbeurzen. Sinds Treinreiziger.nl in 2014 de Treinwebshop is gestart, werken we samen met Van de Burg Media. We hebben inmiddels besloten dat wij als Publink ons concentreren op het uitgeven van websites en producten. Daarom hebben we sinds 2018 onze webshop uitbesteed aan Van den Burg Media. Dankzij deze samenwerking kan het merkt Treinwebshop,.nl blijven bestaan.

Webads

WebAds biedt advertentiemogelijkheden op het gebied van display, video, mobile. De reclameruimte op Treinreiziger.nl wordt gevuld door Webads. Wil je adverteren op Treinreiziger.nl? Dan kan je dat dus regelen via Webads (maar je mag ook altijd direct contact met ons opnemen).